top of page

10 intrebari si raspunsuri despre epilarea cu zahar sau sugaring

Actualizată în: 14 sept. 2022


Ti-am pregatit 10 intrebari si raspunsuri legate de sugaring sau epilarea cu zahar, care sa te ajute sa iti clarifici orice nelamurire legata de aceasta procedura sau care sa iti potoleasca orice curiozitate.


Iata care sunt cele mai des intalnite intrebari pe care le-am primit de la cliente inainte sa isi faca o programare la o sedinta de sugaring:


1. Care este diferenta intre epilarea cu pasta de zahar si epilarea cu ceara?


Spre deosebire de ceara, pasta de zahar nu arde, fiind la temperatura pielii. Nu se lipeste de piele, ci doar de firul de par. Scoate firele din radacina, iar datorita acestui aspect nu te confrunti cu fire crescute sub piele. Indeparteaza celulele moarte, astfel pielea ramane mult mai hidratata dupa epilare.


2. Doare mai tare decat epilarea cu ceara?


Nu neaparat. Asta depinde foarte mult si de nivelul de sensibilitate a clientei. Multe cliente ne transmit ca doare mult mai putin fata de epilator sau ceara.


3. Este mai igienica decat alte proceduri de epilare?


Da, deoarece se lucreaza cu manusi sterile, nu se foloseste spatula, se intinde cu mana, iar o bucata de zahar poate fi folosita pana in momentul in care se umple de par, apoi se arunca impreuna cu manusa de unica folosinta.


4. Cat timp dureaza procedura?


Depinde de zona epilata. Poate sa dureze mai mult fata de alte proceduri de epilare, deoarece se intinde cu mana, iar din aceasta cauza necesita efort mai mare din partea cosmeticienei. O sedinta de epilare cu zahar la axila dureaza 10 minute, pe cand o sedinta de epilare pentru picior lung dureaza 40 de minute.

5. Dupa cat timp incepe sa creasca din nou parul?


Cele mai multe cliente spun ca abia dupa 2 saptamani incepe sa creasca parul, sunt alte cliente care spun ca dureaza si 3 saptamani pana incep sa apara firele de par. Depinde de organismul fiecareia.


6. Raman urme de zahar pe piele dupa epilare, ramane pielea lipicioasa?


Nu raman urme de zahar, nici pielea nu ramane lipicioasa, deoarece la finalul epilarii folosim si o crema pentru calmarea pielii si daca raman resturi de zahar acestea pot fi indepartate foarte usor cu putina apa.


7. Este recomandat sa se faca dus dupa sedinta de epilare?


Nu, nu recomandam ca imediat dupa epilare sa faceti dus, deoarece porii sunt inca deschisi si se pot infecta foarte usor.


8. Cum scap de foliculita daca ma epilez cu pasta de zahar?


Datorita faptului ca pasta de zahar scoate firele de par din radacina, acestea nu mai au posibilitatea sa creasca sub piele, iar odata cu indepartarea celulelor moarte pot fi indepartate foarte usor si firele crescute sub piele. Atentie, aici nu vorbim de fire deja inflamate. Pentru acestea va putem oferi un gel care se utilizeaza intre sedintele de epilare cu zahar, de 2-3 ori pe saptamana, si care aduce rezultate foarte bune.


9. Cat costa o sedinta de sugaring?


Pretul difera in functie de zona epilata. Procedura este usor mai costisitoare fata de alte metode de epilare, dar rezultatul este incomparabil. Aici poti vedea lista completa de preturi ale procedurii de sugaring - https://www.glowartist.ro/bookings-checkout/sugaring-epilare-cu-zahar


10. Iar ultima si cea mai importanta intrebare: pe cand as putea sa imi fac o programare?


Pentru programari ne poti contacta la numarul de telefon 0770 338 522 sau pe paginile noastre de Facebook si Instagram. Salonul nostru se afla pe strada Calarasilor, nr. 51, la etaj, in Targu-Mures. Te asteptam cu drag la o sedinta de sugaring! Cu siguranta nu vei regreta.



Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page