top of page

Ce presupune tratamentul de mezoterapie virtuala si care sunt beneficiile?

Actualizată în: 14 sept. 2022


Mezoterapia virtuala este o alternativa moderna a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare. De obicei, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv in profunzime atunci cand aceasta este aplicata pe ten. In timpul tratamentului de mezoterapie virtuala, printr-o singura aplicare, patrund 95% din ingredientele active in straturile profunde ale pielii.


Aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii vitamine, minerale, aminoacizi de care aceasta are nevoie pentru hranire si rejuvenare, stimulandu-i metabolismul, microcirculatia sangvina si, totodata, sinteza de noi fibre de colagen si elastina. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.


Cum functioneaza?


Mezoterapia virtuala utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:


• Curentul alternativ - rectangular creeaza un fenomen numit electroporatie care mareste porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate, determinand o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporara a barierei fosfolipidice si formarea unor canale de trecere, prin care substantele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele tinta.


• Curentul galvanic sau continuu produce electroforeza (electro-osmoza) si este folosit pentru penetrarea in straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktailul cosmetic. Este o metoda complet nedureroasa, tratamentul constand intr-un masaj placut care ofera si relaxare totala. Curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinand o vasodilatare superficiala.


Cand se recomanda mezoterapia virtuala?


Tratamentul este ideal pentru imbunatatirea vizibila imediata a calitatii si elasticitatii pielii, pentru activarea procesului de reparare si restructurare celulara, in caz de piele deteriorata de soare, piele uscata si deshidratata, lipsita de fermitate si elasticitate, hiperpigmentare, ten tern si obosit etc.


fiole cu cocktailuri de substante, folosite in timpul tratamentului, in functie de nevoile tenului

Rezultate obtinute


- atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea, adancimea si volumul ridurilor mimice

- inchide porii si rezolva multe dintre problemele porilor mariti

- are efect de netezire imediata a pielii

- are efect de lifting facial alaturi de efect de fortifiere şi intindere pe termen lung

- reda luminozitatea si fermitatea pielii

- hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime

- diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza/rozaceea, acneea

- recontureaza ovalul facial

- atenueaza cearcanele

- uniformizeaza tenul

- trateaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla


Un tratament de mezoterapie faciala este oricand binevenit si completeaza cu succes tratamentul de microdermabraziune fara a agresa pielea. Are efecte instantanee de hidratare si revigorare a tenului.


Cat de des se efectueaza acest tratament?


Sedintele de mezoterapie virtuala se efectueaza la o distanta de 10-15 zile intre ele. Planul de tratament se stabileste exact in functie de problema, varsta si evolutia tenului fiecarei cliente. Se recomanda seturi de 4-5 sedinte, desi efectele sunt clar vizibile deja dupa prima sedinta.


Te asteptam in salon pentru a stabili un plan de tratament cu mezoterapie virtuala pentru tenul tau. Suna-ne la numarul de telefon 0770.338.522 sau scrie-ne pe paginile noastre de Facebook sau Instagram. Ne gasesti pe str. Calarasilor, nr. 51, etaj 1, Targu-Mures.


Mai multe detalii despre noi - www.glowartist.ro

Post: Blog2_Post
bottom of page