top of page

Cum tratam ridurile si pielea flasca? Iata beneficiile tratamentului de radiofrecventa faciala


Radiofrecventa faciala aduce o serie de efecte benefice: intinereste pielea, reduce ridurile si imbunatatese elacticitatea pielii. De asemenea, favorizeaza metabolismul celular, creste fermitatea si elasticitatea cutanata. In continuare explicam cum functioneaza, care sunt beneficiile si cat de des este recomandat acest tratament.


Radiofrecventa are la baza undele electromagnetice, care penetreaza toate cele 3 straturi ale pielii, creand in zona tratata un camp electromagnetic in care energia este transformata in caldura. Poate ajunge pana la 60-65 grade in interiorul tesutului. Aceasta energie duce la scurtarea si intinderea fibrelor de colagen deja existente si stimuleaza crearea de noi fibre de colagen si elastina, care odata sintetizate, tonifica si strang pielea, obtinundu-se un efect de intindere vizibila. Aspectul este unul sanatos si stralucitor pe termen lung.


Actiunea undelor de radiofrecventa faciala se resimte si dupa finalizarea tratamentului, intrucat efectul de tonifiere si de reducere a ridurilor cutanate este intr-un proces continuu.

Efectele la nivel facial:


- Intareste tesuturile pielii si musculaturii

- Stimuleaza regenarea fibrelor de colagen

- Imbunatateste drenajul limfatic, ducand la un aspect mai clar si mai luminos al pielii

- Permite atenuarea ridurilor

- Imbunatateste conturul facial


Creste fermitatea pielii


Aparitia liniilor fine este un proces natural determinat de imbatranirea cutanata. Dar exista si cazuri in care, spre exemplu, anumite persoane pot prezenta neregularitati ale pielii dupa schimbari rapide ale masei corporale. Radiofrecventa poate trata rapid si eficient astfel de aspecte neplacute ale tesutului cutanat tocmai prin stimularea productiei de colagen si elastina. Aplicat la nivel facial, tratamentul de radiofrecventa aduce beneficii persoanelor care prezinta semne de imbatranire a pielii.

Netezirea pielii dupa interventii tip liposuctie


Frecvent, dupa liposuctie, pielea ramane cu un aspect neregulat in zona tratata si este nevoie de o noua interventie chirurgicala, care aduce cu sine riscuri si efecte adverse. In acest caz, radiofrecventa este o metoda non-chirurgicala care reduce zonele de piele flasca.


De cate sedinte e nevoie?


Pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda 6-8 sedinte consecutive, cate una pe saptamana, care apoi sa fie reluate dupa o pauza de 6 luni.


Pentru detalii despre procedura si programari, ne poti contacta la numarul de telefon 0770 338 522 sau pe paginile noastre de Facebook si Instagram. Te asteptam pe strada Calarasilor, nr. 51, la etaj, in Targu-Mures.

183 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page