top of page

Despre Glowartist, salonul de cosmetica medicala din Targu-Mures


Design cald si primitor, cafea calda cu spuma de lapte, ceai extrem de gustos si o canapea draguta si verde in sala de asteptare, unde le poti savura in liniste. Cam asa am descrie intrarea in salonul nostru Glowartist, pe care il mai numim centru de cosmetica medicala. Unul mult mai prietenos. :)


tratament Le Modeling Bloomea la Targu-Mures
Tratamentul Le Modeling Bloomea

Deschis din noiembrie 2018, Glowartist este echipat cu cele mai noi tehnologii din domeniu: mezoterapie virtuala, radiofrecventa, curatare cu ultrasunete, oxigenare hiperbarica, tehnologia Bloomea (unica in oras), tehnologia Hydrabeauty, presoterapie prin drenaj limfatic cu Unix Lympha Master si mult mai mult de atat. Cu o echipa de specialiste in domeniu, absolvente ale Universitatii de Medicina, oferim tratamente cosmetice personalizate in functie de tipul de ten, specificul stilului de viata al fiecarei persoane, care poate fi influentat de mediul de lucru, activitate sau inactivitate ori de multe alte criterii.


Serviciile centrului nostru mai includ manichiura/pedichiura, epilare cu zahar sau sugaring, makeup, radiofrecventa corporala, indepartarea tatuajelor cu laser ND:Yag si masaj corporal de relaxare si terapeutic. Avem si o un spatiu generos de cursuri, cu o capacitate de 50 de locuri, dotat cu videoproiector, echipamente speciale pentru cursuri de specialitate (paturi cosmetice), cafea, apa si bunataturi de rontait.


Este foarte important sa stii ce inseamna cu adevarat ingrijirea personala. Pentru ca ea sa fie corecta, asa cum le sfatuim si pe clientele care ne trec pragul, te sfatuim si pe tine. Tine cont mereu de tipul de piele, afla cum se curata corect, cum o protejezi si ce metode se pot folosi pentru a preveni efectele timpului, pentru a reduce impactul factorilor de mediu externi si interni, care te afecteaza zilnic.


Tratamente faciale Glowartist Targu-Mures

Glowartist iti sta mereu la dispozitie cu sfaturi pentru acasa, ce trebuie sa faci „after-tratament”, pentru ca ingrijirea de acasa continua munca din salon si doar asa efectele sunt spectaculoase. Cel mai important inainte de toate - hidrateaza-te! Este esential pentru sanatate si pentru o piele frumoasa.


Te asteptam pe str. Calarasilor, nr. 51, la etajele 1 si 2, pentru o prima discutie despre ingrijire. Ne poti contacta la 0770 338 522 si urmareste-ne pe Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate informatiile:


199 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page