top of page

La Fontaine Blooméa®, un deceniu de cercetare pentru rezultate de exceptie

Actualizată în: 14 sept. 2022

Doar daca esti extrem norocoasa poti spune ca nu te confrunti cu vergeturile: fie ca au fost dobandite dupa nastere, fie din cauza fluctuatiilor de greutate, ele sunt acolo, le vedem si ne fac sa ne simtim stanjenite. Daca esti totusi printre putinele norocoase care nu au probleme cu vergeturile, poate ti se par imbratrainite mainile tale; aceasta carte de vizita, de pe care se poate citi totul: de la varsta pana la ocupatie si hobby-uri. Poate iti doresti un tratament de rejuvenare faciala, sa stergi noptile nedormite sau anii care vor cu orice pret sa lase o urma pe chipurile noastre. Toate aceste probleme pot fi tratate astazi, cu un singur aparat. Un aparat complex si inovativ care trateaza, printre altele: vergeturile de pe orice parte a corpului, vergeturile post-partum, la adulti sau adolescenti, femei sau barbati. De asemenea, tratamentul este o alegere excelenta in tratamentele de rejuvenare faciala si a mainilor.



MACRO-EXFOLIERE, VIBRATII DE INALTA FRECVENTA SI TERAPIE CU LUMINA LED


Inainte de toate, trebuie sa intelegem pasii urmariti in tratamentul Blooméa® pentru a intelege ce il face deosebit si atat de eficient.


Un prim pas in tratamentul Blooméa® incepe cu o macro-exfoliere. Conform protocolului si pentru ca se pune accent pe igiena, cosmeticienii vor desigila, in prezenta clientului, varful pentru exfoliere. Cand aparatul este pornit, acesta incepe sa vibreze exfoliind si curatand strat cu strat, pielea. Un alt beneficiu de luat in seama cand discutam despre macro-exfoliere, este faptul ca pielea devine mai ferma si mai fina. Persoana tratata nu va simti nici cel mai mic disconfort, asta si pentru ca La Fontaine Blooméa® permite personalizarea tratamentelor; prin aceasta, aparatul in sine va stii nivelul de toleranta al pielii.


Al doilea pas presupune aplicarea, peste pielea exfoliata, a catorva picaturi din crema Blooméa®: o crema bogata in elastina, colagen si acid hialuronic. Prin vibratiile de inalta frecventa toate ingredientele active din crema Blooméa® vor patrunde adanc in straturile pielii. Microleziunile vor fi, la randul lor acoperite si tratate de un strat protector. Pielea deteriorata isi va recapata supletea.


Un al treilea pas, este, de fapt un pas care are loc pe parcursul intregii proceduri: terapia cu lumina LED. Impulsurile transmise de aparat au ca scop: imbunatatirea circulatiei sanguine, regenerare celulara, fotobiostimulare, regenerarea pielii îmbatranite, tratamentul durerii, cresterea eficientei ingredientilor activi, cresterea fermitatii si tonifierea pielii, accelerarea efectelor regenerative ale macro-exfolierii si microvibratiilor.





CRESTEREA NIVELULUI DE ELASTINA SI NETEZIREA EPIDERMEI


Marea majoritate a oamenilor cred, in mod eronat ca nu elastina, ci colagenul este cel care ofera elasticitate si fermitate pielii. Este adevarat, colagenul joaca un rol extrem de important, dar de completare a elastinei. Plecand de la aceasta premisa, dezvolatatorii La Fontaine Blooméa® s-au concentrat pe o tehnologie care sa stimuleze productia de elastina. Astazi, putem vorbi despre cresteri ale nivelului de elastina de 20%, atunci cand tratamentul este urmat in conformitate cu recomandarile cosmeticienilor.

Pe langa imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii, ca principal efect al tratamentului La Fontaine Blooméa®, cresterea nivelului de elastina aduce dupa sine si o vizibila neterize a epidermei. Iar aceasta se traduce printr-o piele mai fina la atingere, mai radianta si mai luminoasa.


LA FONTAINE BLOOMÉA PENTRU MAI MULTE ZONE ALE CORPULUI


Din dorinta de a inova, dezvoltatorii La Fontaine Blooméa® au mizat pe un produs care sa nu se rezume la doar o parte a corpului, si care sa poata trata atat cicatrici, cat si vergeturi sau riduri. Sa detaliem:


Blooméa® pentru ten: folosit pentru a trata cicatrici post-acneice, pentru tratarea si uniformizarea urmelor de arsuri solare, pentru micsorarea porilor, tonifierea pielii si refacerea structurii pielii.


Blooméa® pentru maini: folosit pentru rejuvenarea pielii, netezirea ranilor cicatrizate, uniformizarea culorii, pentru tonifierea si reintinerirea aspectului mainilor, in general.


Blooméa® pentru zona gatului: folosit pentru uniformizarea aspectului pielii, reducerea liniilor fine si tonifiere.


Blooméa® pentru vergeturi: folosit pentru vergeturile de pe fund, sani, abdomen, solduri si coapse.



INOVATIA ADUCE RECUNOASTERE MONDIALA


Un cuvant pentru a descrie La Fontaine Blooméa®? Inovatie. O inovatie care a stat sub atenta supraveghere a specialistilor vreme de 10 ani. Atunci si doar atunci s-a hotarat darea in folosinta catre cosmeticieni si specialisti. La Fontaine Blooméa® ne demonstreaza, o data in plus, ca rabdarea e o virtue. Si cine ar putea sa zica contrariul? In anul 2015, La Fontaine Blooméa® a fost premiat la Paris in cadrul Congresului International de Estetica Aplicata. Si premiile nu se opresc aici. La Fontaine Blooméa® a mai fost premiat si la Hong Kong si Varsovia.

La Glowartist oferim serviciul La Fontaine Blooméa® la pretul de 250 lei/sedinta, iar specialistii recomanda, pentru rezultate bune, 8 sedinte.

Post: Blog2_Post
bottom of page