top of page

Peelinguri de la ekseptionCe este un peeling chimic? „peeling ” înseamnă literalmente „îndepărtarea stratul exterior” sau „rafinare”. Acesta este un proces de exfoliere a corneocitelor pentru a îmbunătăți aspectul vizual și starea generală a pielii. Mecanismele regenerative sunt puse în mișcare în straturile alterate ale pielii, pentru a recrea o structură sănătoasă a pielii și pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Dar peelingurile merg mult mai departe și acțiunea lor nu se limitează la exfoliere. Majoritatea acizilor organici nu sunt foarte cheratolitici (producând exfoliere), ci ingrediente active reale. O descuamare care nu produce o exfoliere vizibilă sau cruste grele este eficientă. În unele cazuri, cum ar fi rozaceea, acneea sau cuperoza, nu căutăm exfolierea.


Indicații ale peelingurilor chimice

  • Îmbunătățirea aspectului și texturii vizuale a pielii: pielea devine mai netedă, mai fragedă, cu un ten uniform. Exfolierea epidermei cu corneocite care are ca rezultat proliferarea (generarea) celulelor stratului bazal.

  • Îndepărtarea imperfecțiunilor pielii și rezolvarea problemelor ca urmare a exfolierii și a proprietăților acizilor.

  • Reglarea microflorei cutanate: acnee, rozacee, seboree, normalizarea pH-ului pielii și reducerea sebaceei secrețiilor glandelor.

  • Reglarea funcțiilor celulare, cum ar fi melanocitele: reducerea pigmentării, petelor și albirea pielii.

  • Stimularea activității enzimatice și producerea de lipide esențiale (ceramide) reducând pierderea apei transepidermice pentru o umiditate mai mare a pielii.

  • Stimularea fibroblastului și restructurarea dermei: reducerea ridurilor, elasticitate mai bună a pielii.Punctele forte ale produselor ekseption:


Peelinguri pe bază de acizi organici pentru întinerirea profundă a pielii

În loc să aplicăm peelinguri pe bază de TCA sau pe bază de fenoli care pot deteriora grav pielea, abordarea brandului constă în obținerea acelorași rezultate într-un mod sigur folosind doar acizi organici. Peelingurile pot fi aplicate ca tratament unic sau cumulate pentru întinerirea mai profundă a pielii.


Combinarea îngrijirii specifice a pielii la domiciliu cu peelinguri puternice la cabinet

Programele de peeling se bazează pe pași diferiți: activare, peeling, reparare și remodelare. La fiecare pas, produsele cosmetice optimizează rezultatele. Ingredientele active protejează împotriva radiațiilor UV și a radicalilor liberi, reduc pigmentarea, normalizează pH-ul pielii și controlează reînnoirea celulară.


Peelingurile ekseption folosesc o nouă generație de acizi

Polihidroxiiacizii sunt mai puțin iritanti, oferă confort la aplicare (fără senzatie de arsură) și rezultate mai bune în comparație cu AHA.


Primele peelinguri active care combină acizi, acid hialuronic și peptide

Acidul hialuronic oferă peelingurilor o textură de gel pentru o aplicare mai ușoară, un peeling mai controlat și un efect ridicat de hidratare. Peptidele sunt infuzate în piele împreună cu acizii pentru a reduce ridurile, îmbătrânirea și pigmentarea.


Formulări de ultimă generație

Peelingurile ekseption nu conțin conservanți, hidroxid de amoniu, trometamină sau alte tampoane dăunătoare. PH-ul este stabilizat cu lactat de sodiu, o componentă a factorului natural de hidratare cu funcții keratolitice.


Peelingurile ekseption nu conțin alcool

Peelingurile Ekseption nu conțin alcool pentru un confort maxim la aplicare, o uscare lentă și o penetrare treptată a pielii.


Sistem de penetrare a pielii

Majoritatea peelingurilor ekseption includ o nouă tehnologie de livrare a pielii dmks care controlează viteza de difuzie a acizilor în piele.


Tensiune superficială scăzută

Peelingurile ekseption au o tensiune superficială scăzută asupra pielii pentru o aplicare uniformă a peelingului. Soluția este în contact perfect cu pielea în comparație cu peelingurile convenționale.ekseption - WHITE-UP+ PEPTIDE PEEL


Indicaţii:

Reduce pigmentarea pielii

Tulburări de pigmentare

Reface gradientul de pH al pielii

Activează enzimele exfoliante

Foto-îmbătrânire


Efectul de albire a pielii se realizează prin îndepărtarea stratului cornos (pielea devine mai fină și mai ușoară), acțiunea acidului tranexamic și a peptidelor asupra melanogenezei. O singură aplicație poate decolora petele pigmentate și reduce roșeața. Pe lângă efectul de albire, acidul tranexamic reduce și culoarea roșiatică translucidă a vaselor de sânge superficiale. Rezultatul este un ten uniform. 

ekseption - PURE SKIN PEEL


Indicaţii:

Ten gras

Pori dilatati

Rozacee

Seboree

Acnee

Foliculită


Sinergia acizilor și extractului natural tratează impuritățile, punctele negre, pielea grasă și porii deschiși. Aplicarea acestui peeling contribuie la o mai bună structură epidermică, îmbunătățește netezimea și tenul. Acidul salicilic are un puternic efect antiseptic și proprietăți de curățare evidente. Normalizează funcționarea glandelor sebacee și duce la contracția porilor. Funcționează în sinergie cu acidul mandelic și gluconolactona, care sunt, de asemenea, antibacteriene. Datorită greutății lor moleculare ridicate, penetrarea lor în epidermă este limitată și acționează pe suprafața pielii pentru a purifica micro-flora.


Preparatul pe bază de plante multiple este compus din mai multe extracte din plante, inclusiv lemn dulce, Artemisia montana, Gingko biloba, Centella asiatica, afine și ulei Rosa canina. Are mai multe funcții precum efecte antioxidante, antiinflamatorii, anti-microbiene și calmante ale pielii. Înmoaie pielea aspră ajutând la întărirea barierei de umiditate a pielii, redând în mod natural sănătatea. Relaxează și calmează pielea, contribuind la reducerea senzațiilor supărătoare. Este sigur să spunem că peelingul poate trata eficient pielea tânără grasă cu probleme semnificative, precum și pielea matură care prezintă impurități.

 

ekseption - RETIN OIL PEEL


Indicaţii:

Îmbătrânirea pielii

Foto-îmbătrânire

Exfoliere intensă și cheratoliză.

Ten gras

Laxitate si riduri

Riduri adanci

Piele dura

Pori dilatati


Peelingul cu retinol un foarte bun cheratolitic pentru tratarea îmbătrânirii globale. Retinolul reglează procesele de diferențiere, proliferare și comunicare intercelulară. Când retinoizii intră într-o celulă, fac o legătură cu senzorii nucleari. Astfel, secțiuni ale genomului celulei sunt activate sau decelerate. Retinolul nu produce leziuni ale pielii, timpul de recuperare este foarte scurt și există o probabilitate scăzută de complicații. inolul este asociat cu acid salicilic pentru o exfoliere intensă și cheratoliză. Acidul salicilic contribuie la o mai bună structură epidermică, îmbunătățește textura și tonul pielii. Utilizarea acestuia asigură îmbunătățirea materială a stării pielii fără proceduri suplimentare de întinerire. Acidul salicilic are un puternic efect antiseptic și proprietăți evidente de curățare. Normalizează funcționarea glandelor sebacee și duce la contracția porilor.La Salonul Glowartist, prețul unui peeling chimic este de 125 lei.


Programări: 0770 338 522


Vezi şi alte modalităţi de programare aici.


Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page