top of page

Radiofrecvența facială

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența este o procedura de lifting facial nechirurgical, non-invazivă. Această procedură favorizează producerea de colagen propriu pielii prin încălzirea în profunzime a pielii. Astfel, confera fermitate și elasticitate pielii.

În timpul procedurii, colagenul se încălzeste la o temperatură de 45-60 grade, astfel că începe să-și schimbe structura. Aceste modificari determină formarea de noi fibre de colagen, astfel pielea se reface, iar ridurile se ameliorează. Confera elasticitate și fermitate pielii.

Indicații:

 • laxitate cutanată

 • bărbia dublă

 • ameliorarea ridurilor

 • aspectul obosit al tenului, tern


Beneficiile radiofrecvenței:

 • efect de lifting facial

 • atenuează ridurile

 • reduce bărbia dublă

Contraindicații:

 • sarcină

 • alăptare

 • persoane cu hipertiroidie

 • implanturi metalice sau cu pacemaker cardiac

 • cancer

Rezultatele sunt vizibile dupa 1-2 săptămâni de la efectuarea tratamentului. Se recomandă a fi făcute o serie de minim 6 ședinte săptămânale sau cu frecvență la 2 săptămâni, după care se realizează ședințe de întreținere o dată la 4 săptămâni.


Cum funcționează?

Radiofrecvența se bazează pe undele electromagnetice care creează un câmp electromagnetic în zona în care acționează penetrând toate cele trei straturi ale pielii. Toată energia se transformă în căldură. În timpul procedurii, colagenul se încălzește până la 60 grade, astfel că începe să-și modifice structura, ducând la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen existente și stimulează sinteza fibroblastilor care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea. Prin aceste modificări, pielea capătă un aspect mai sănătos și mai strălucitor pe termen lung. După finalizarea tratamentului se resimte acțiunea undelor prin efectul de tonifiere și reducere a ridării, acesta fiind un proces continuu. Vasodilatația produsă de energie crește oxigenarea țesutului pentru un aport mai mare de nutrienți.

Cui se adresează procedura de radiofrecvență?

Procedura este recomandată tuturor femeilor peste vârsta de 25 de ani atat ca tratament preventiv, cât și pentru remedierea unor imprefecțiuni apărute odată cu vârsta. În special pentru a îmbunătăți textura pielii, fermitate, elasticitate, ameliorarea ridurilor, ameliorarea bărbiei duble. Procedura are câteva contraindicații, cazuri în care nu este recomandată să se efectueze.

 

Dacă îți doresti un ten ferm, elastic și sanatos, plin de vitalitate, această procedură este ideală!


Cum se desfășoara procedura?

Pregătirea pielii: Pielea este curățată și se aplică un gel conductiv.

Tratamentul: Dispozitivul RF este aplicat pe piele, iar energia este livrată în impulsuri controlate.

Durata: Sesiunea dureaza 20 de minute.

Recuperarea: Nu necesită timp de recuperare și pot reveni imediat la activitățile zilnice


Efecte secundare și riscuri

 • Roșeață: Poate apărea imediat după tratament roșeața, dar dispare destul de repede.

 • Disconfort și durere: Unele persoane pot resimți o senzație de arsură sau înțepături în timpul procedurii.


La Salonul Glowartist din Târgu Mureș poți efectua tratament facial radiofrecvență la prețul de 135 lei sau poți beneficia de această procedură în cadrul tratamentelor combinate. Trebuie doar să ne contactezi la telefon 0770 338 522 sau pe paginile noastre de socializare, iar noi te vom îndruma spre alegerea tratamentului perfect pentru tine!


12 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page