top of page

Totul despre laminarea de gene sau lashlifting - curbarea, vopsirea si hidratarea genelor naturale

Desi unele femei prefera extensiile de gene pentru a oferi profunzime privirii, exista o varianta mult mai prietenoasa, mai naturala si mai hidratanta, care curbeaza si vopseste genele. Laminarea sau lashliftingul le ofera genelor tale naturale un volum de pana la 30%, intensitate si, in functie de caz, chiar contribuie la cresterea lor mai rapida si la indesarea lor de la sedinta la sedinta.


Poti compara aceasta procedura cu „un rimel semipermanent”. Lashliftigul este o tehnica non-invaziva de ondulare, ridicare, ingrosare, vopsire si hranire a genelor naturale. Este o procedura 2 in 1, fiind o metoda de infrumusetare, dar si un tratament, iar rezultatul dureaza intre 4-6 saptamani.



Cui recomandam lashlifingul?


Laminarea genelor este potrivita tuturor femeilor care isi doresc un rezultat natural de curbare, care au gene scurte, deschise la culoare, drepte sau pur si simplu vor ca acestea sa fie evidentiate pentru o perioada indelungata. Este cea mai buna alternativa pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.


Alte persoane carora li se recomanda laminarea de gene ar putea fi cele care doresc sa faca o pauza de la extensii si au nevoie de regenerare. Dupa laminare, in multe dintre cazuri, genele devin mai lungi si mai dese.


Cum ingrijim genele dupa laminare?


Dupa procedura de lashlifting, genele nu necesita un alt ritual de ingrijire. Pot fi machiate si demachiate fara nicio restrictie, exceptand primele 12-24 de ore de la sedinta (aceasta pauza asigura un rezultat mai indelungat). In schimb, poti inota in mare, in apa sarata si poti folosi orice fel de demachiant.


Imediat dupa procedura, genele vor avea un aspect de parca ar fi lipite intre ele, insa a doua zi, cand le poti pieptana sau da cu rimel (daca simti nevoia), vor arata impecabil.


Intrebari frecvente ale clientelor:



1. Cat dureaza procedura de laminare ?


Dureaza aproximativ 75 de minute. Trebuie aplicate cinci substante pe gene, fiecare cu timpul ei de actionare.


2. Este dureroasa sau neplacuta?


Nu este in niciun fel dureroasa sau neplacuta. Este chiar relaxanta. Clienta sta intinsa si cu ochii inchisi, fara sa fie nevoie de vreun efort din partea ei.


3. Cat timp nu am voie sa ma machiez/demachiez?


Intre 12-24 de ore imediat dupa procedura. Substantele sunt inca active si trebuie lasate sa actioneze. De asemenea, este indicat sa ai putina grija la modul in care dormi, pentru ca acestea s-ar putea ciufuli si ar putea ramane sub acea forma. Dupa aceste ore, poti sa te machiezi si sa te demachiezi cu produsele tale preferate, sa faci baie, sa inoti.


4. La cat timp ar trebui sa se repete procedura?


La 4-6 saptamani, in functie de viteza de regenerare a corpului tau. In 4-6 saptamani cresc fire noi, astfel ca firele laminate vor cadea pe rand, iar aspectul de curbare se va diminua.


5. Am ochii sensibili si lacrimez, este o problema?


Nu, nu afecteaza in niciun fel procesul de laminare.


6. Exista efecte secundare sau reactii alergice?


Nu exista niciun fel de efecte secundare sau alergii, de aceea este potrivita si pentru persoanele care nu se pot da cu rimel din cauza unor astfel de afectiuni.


7. Exista totusi situatii in care nu este recomandata laminarea de gene?


Da, precum: in cazul in care ai suferit o interventie chirurgicala la nivelul ochilor, pana la refacerea zonei, sau daca ai o infectie sau o afectiune la ochi.


8. Exista riscul sa imi cada genele?


In niciun caz.


9. Trebuie sa ma pregatesc cumva in prealabil?


Nu este nevoie. Ideal si imperios necesar este sa vii nemachiata. Daca nu, se mai prelungeste putin timpul, deoarece este necesara o demachiere perfecta a ochilor.


10. Care este pretul unei sedinte?


La Salonul Glowartist, o sedinta de lashlifting costa 100 de lei.


Daca doresti sa afli mai multe informatii despre procedura, ne poti suna la 0770 338 522 sau ne poti scrie pe Instagram si Facebook. Ne gasesti pe strada Calarasilor, nr. 51, la etaj, in Targu-Mures.



467 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page