Curăţare cu ultrasunete/microdermabraziune şi oxigen hiperbaric/mezoterapie virtuală; radiofrecvenţă şi mezoterapie virtuală
Pe lângă tratamentele simple, avem posibilitatea de a combina anumite proceduri pentru o mai bună şi vizibilă penetrabilitate în ţesut a fiolelor aplicate, practic într-o singură şedinţă realizăm 2 proceduri care în mod normal aveam posibilitatea de a le realiza într-o singură ședință.
Rolul principal al acestor tratamente este de a curăţa în profunzime (extracție) a tenul, exfolierea mecanică, penetrarea unor ingrediente în profunzimea țesutului pentru o regenerare celulară, hidratare profundă, oxigenare a țesutului, luminozitate, o ușoară depigmentare prin înlăturarea excesului de sebum, lifting.
Tratamente combinate:
curăţare cu ultrasunete + oxigen hiperbaric
curăţare cu ultrasunete + mezoterapie virtuală
microdermabraziune + oxigen hiperbaric
microdermabraziune + mezoterapie virtuală
radiofrecvenţă + mezoterapie virtuală
1. Curăţarea cu ultrasunete
Este una dintre cele mai recomandate şi benefice proceduri cosmetice, datorită eliminării celulelor moarte, eliberării porilor şi extracțiilor realizate. Astfel, după ședința de curățare, pielea își recăpăta prospețimea şi vitalitatea, devine mai moale, mai netedă, luminoasă, catifelată şi are o culoare uniformă. Datorită microvibraţiilor ultrasunetelor care se produc, eliminarea tuturor impurităților se realizează mai rapid, iar pielea nu este traumatizată.
Nu este realizată persoanelor care prezintă leziuni pustulare, telangiectazii.
Ședințele sunt recomandate a fi realizate în funcție de tipul de ten, astfel: în cazul unui ten uscat sau normal se recomandă a fi efectuată la un interval de 2-3 luni, iar pentru tenul gras şi acneic se recomandă a fi efectuată la un interval de 4 săptămâni.
2. Microdermabraziunea
Microdermabraziunea este o procedura de îmbunătățire a texturii pielii prin care exfoliază şi îndepărtează stratul superficial de celule moarte de la suprafața pielii. Aparatul de microdermabraziune va descuama şi oferi un aspect strălucitor pielii folosind un vârf îmbrăcat în cristale.
Prezinta de asemenea un sistem de aspirație care desfunda porii închiși şi colectează stratul îndepărtat anterior.
După tratamentul de microdermabraziune nu se recomandă exfolierea pielii timp de câteva zile şi, totodată, expunerea la razele ultraviolete.
Microdermoabraziunea este indicată la pacienții cu:
acnee neinflamatorie
pete legate de vârstă (lentigine)
leziuni pigmentare în urma expunerii la soare
pigmentare neuniformă a pielii
pori blocați
probleme cu textura neuniformă a pielii
cicatrici minore
Microdermabraziunea este una dintre cele mai simple şi eficiente tratamente anti-îmbătrânire din întreaga lume. Beneficiile sale sunt numeroase:
Ajută la netezirea texturii pielii
Reduce aspectul cicatricilor
Minimizează dimensiunea porilor şi elimină petele de vârstă, adesea cunoscute şi sub numele de pete pigmentare
Accelerează producția de colagen şi elastină
Realizează o curățare extremă a pielii
Elimină punctele negre şi urmele de acnee
3. Oxigenul hiperbaric
Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnică de infuzie percutanată de oxigen și principii active prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care crește concentrația oxigenului aducându-l la o presiune superioară față de cea atmosferică de 1 bar. Cu ajutorul unei piese speciale se pulverizează gazul astfel obținut pe piele, cu un sistem de intensitate graduală stabilită de operator. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non-invaziv, relaxant. Oxigenul și principiile active lucrează în sinergism pentru a elimina radicalii liberi și în același timp pentru a stimula producerea de colagen și elastină.
Oxy Spray reușește să introducă în straturile profunde ale pielii ingrediente-cheie și substanțe active benefice precum acid hialuronic, vitaminele A, C, E, antioxidanți, colagen, tonifiante faciale și cocktail-uri în funcție de nevoile tenului. Aceste substanțe, ale căror molecule sunt extrem de mici pentru o infuzie în profunzime, sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în adâncimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, stimulând funcțiile vitale ale pielii. Astfel, se personalizeză tratamente în funcție de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor și al liniilor de expresie, regenerare și revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime.
Nu există contraindicaţii!!!
4. Mezoterapia virtuală
Mezoterapia virtuală este o tehnică estetică inovatoare, ce deschide mici canaliculi sub influența curentului electric şi transportă ingredientele active, dorite de piele, tratând astfel tot felul de probleme ale pielii. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședinţă/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile. Tehnologia utilizată de aparat permite combinarea mezoterapiei cu electrostimularea mușchilor faciali (netezește pielea îndepărtând ridurile fine și stimulează sinteză colagenului) şi cu terapia led (lumina roz – pentru albirea pielii, potrivită pentru pielea întunecată; lumina roșie – pentru îmbunătățirea elasticității pielii și pentru restabilirea strălucirii acesteia; lumina albastră are efect antiinflamator, previne acneea, echilibrează excesul de grăsime din piele).
Mezoterapia virtuală utilizează doi curenți simultani, cu efecte complementare:
Curentul alternativ – creează un fenomen numit electroporație care mărește porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce îi conferă un grad ridicat de permeabilitate, determinând o intensificare a fluxului sangvin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporară a barierei fosfolipidice și formarea unor canale de trecere, prin care substanțele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele țintă.
Curentul galvanic sau continuu produce electroforeza (electro-osmoza) și este folosit pentru penetrarea în straturile profunde ale pielii a ingredientelor active din cocktail-ul cosmetic. În funcție de problema tratată, se folosește un anumit cocktail care se aplică direct pe piele, substanțele fiind introduse în derm (stratul mijlociu al pielii) prin intermediul unui aplicator facial sau corporal. Această tehnică permite dispersia omogenă a substanțelor în straturile profunde ale pielii. Este o metodă complet nedureroasă, tratamentul constând într-un masaj plăcut care oferă și relaxare totală. Având un amperaj mic a cărui intensitate și direcție rămân constante în timp, curentul galvanic are rolul de a spori metabolismul celular, determinând o vasodilatare superficială.
Beneficiile mezoterapei virtuale:
Minimizează liniile și ridurile din jurul ochilor, gâtului, buzelor și a conturului feţei;
Redefinește ovalul feţei;
Reduce petele pigmentare;
Îmbunătăţește structura şi textura pielii, conferind tenului un aspect neted, catifelat;
Stimulează regenerarea pielii prin sinteza producției de colagen și elastină;
Conferă luminozitate şi uniformizează culoarea pielii;
Asigură efectul de lifting facial pe termen lung.
Contraindicații:
Afecțiuni cronice ale pielii (hematom, eritem, prurit, infecții); diabet; afecțiuni cardiace; istoric de accidente vasculare; persoane care urmează tratament anticoagulant; femei însărcinate şi care alăptează; persoanele care suferă de epilepsie și cancer; persoanele care au implant metalic sau aparat dentar metalic.
5. Radiofrecvenţa
Radiofrecvență este o procedură de lifting facial nechirurgical, o procedură inovatoare şi non-invazivă care are la bază undele elctromagnetice care penetrează straturile pielii, creând un câmp electromagnetic în zona tratată în care energia este transformată în căldură, ajungând până la 60-65 de grade în țesut. Prin încălzirea în profunzime a pielii, această procedură favorizează producerea de colagen propriu pielii.
Aceste modificări termice duc la scurtarea şi întinderea fibrelor de colagen deja existente şi stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen şi elastina care odată sintetizate, tonifică şi strâng pielea obținându-se o întinerire vizibilă a pielii. Energia bipolară încălzește simultan derma şi straturile subcutanate ale pielii. Căldura (termolipoliza selectivă) face ca fibrele de colagen să se contracte, fibrele de colagen contractate tonifiază pielea creând un efect imediat (neocolageneză).
Beneficii:
Efect de lifting facial
Tratament antirid
Stimulează producere de elastină şi colagen
Remodelează conturul facial
Elasticitate, tonus şi fermitate de lungă durată
Tonifică epiderma
Oferă un aspect ferm
Netezește pielea
Diminuarea bărbiei duble
Contraindicații:
Infecții acute
Eczeme
Herpes
Boli contagioase
Sarcina şi alăptare
Persoane purtătoare de stimulator cardiac
Epilepsie
Cancer
Boli ale tiroidei
- Cui se adresează tratamentele combinate?
Tratamentele combinate se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Tratamentul se personalizează şi se alege în funcție de problema tenului, la fel şi fiolele care se folosesc.
- De cate ședințe sunt nevoie?
În funcție de tipul de ten, alegerea tratamentului şi numărul ședințelor variază. Pentru combinația dintre microdermabraziune şi oxigen hiperbaric/mezoterapie virtuală este recomandat să se efectueze o ședința la 2 săptămâni, minim 5 ședințe. În cazul combinației cu curățare cu ultrasunete şi oxigen hiperbaric/mezoterapie virtuală este indicat să se efectueze o ședința o dată pe lună, minim 3 ședințe. Radiofrecvența cu mezoterapie virtuală se realizează la un interval de 2 săptămâni minim 5 ședințe.
- Cum se alege tratamentul?
În urmă unei consultații, terapeutul este cel care alege tratamentul care este cel mai indicat pentru tipul tenului. Acesta se alege în funcție de tipul de ten, problemele tenului şi de ceea ce ne dorim să obţinem.
Preţ tratamente combo la Salon Glowartist: 220 - 250 lei
Programări: 0770 338 522
Vezi şi alte modalităţi de programare aici.
Comments