top of page

Tratamentul de oxigenare hiperbarica: ce presupune, beneficii, cand este recomandat

Actualizată în: 14 sept. 2022

Tratamentul cu oxigen hiperbaric se bazeaza pe infuzia cu oxigen in profunzime, in straturile dermale ale tenului. Este unul revolutionar, non-invaziv, destinat tratarii ridurilor, si inlocuieste cu succes alte proceduri cu substante active injectabile precum botox sau acid hialuronic. Poate fi realizat atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald și este recomandat si femeilor insarcinate.



Cum functioneaza?


Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea specifica unui ten tanar si ingrijit.


Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care duc la imbatranire, iar efectele se vad instant.


Sunt doi pasi importanti de urmat in tratamentul de oxigenare hiperbarica: Oxy Jet Peeling si Oxy Spray.


Pasul 1 - Oxy Jet Peeling-ul


Functia Oxy Jet Peeling a aparatului de oxigenare hiperbarica are la baza o tehnologie avansata care asigura o exfoliere blândă. In amestec cu o solutie salina de curatare, oxigenul hiperbaric penetreaza adanc in straturile dermale ale tenului, regenerand si revitalizand elasticitatea naturala a pielii.


Fluxul puternic al jeturilor de solutie salina si al oxigenului faciliteaza deschiderea micro-canalelor in derm si exfoliaza bland celulele moarte de la suprafata tenului, pregatind in acest fel tenul pentru pasul urmator al tratamentului.


Pasul 2 - Oxy Spray-ul



Cu ajutorul aerografului Oxy Spray, introducem in straturile profunde ale pielii ingrediente cheie si substante active benefice precum acid hialuronic, vitaminele A,C,E, antioxidanti, argilerina, colagen, tonifiante faciale si cocktailuri medicale personalizate in functie de nevoile fiecarui ten.


Folosim doar fiole de puritate medicala, ale caror molecule sunt extrem de mici (nano-molecule), pentru a realiza o infuzie cu adevarat in profunzime. Substantele active sunt difuzate cu o presiune hiperbarica reglabila si impinse in adancimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, creand depozite de substante active si stimuland functiile vitale ale pielii.



Tratamente personalizate in functie de ten


Tratamentul tau facial se personalizeaza in functie de conditia tenului tau la momentul efectuarii tratamentului. Se analizează tenul si se crează pe loc cocktail-uri medicale individuale: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor si al liniilor de expresie, regenerare si revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting etc.


Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime.


De ce folosim oxigen?


Apa si oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstructia si revitalizarea organismului. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.


Un alt avantaj major al aparatului cu oxigen hiperbaric este ca accelereaza vindecarea dupa tratamente mai invazive, cum ar fi microneedling, peeling chimic, fotoregenerare, epilare cu laser, tatuaje sau make-up permanent. Calmeaza si ofera pielii o senzatie extrem de reconfortanta, fiind indicat si tenurilor sensibile, chiar si femeilor insarcinate.


Pentru programari si alte detalii despre un tratament personalizat pentru tine, ne poti contacta la numarul de telefon 0770 338 522 sau ne poti scrie pe paginile de Facebook si Instagram. Te asteptam in salonul nostru de pe strada Calarasilor, nr. 51, la etaj, in Targu-Mures.

Post: Blog2_Post
bottom of page