top of page

Recomandările Glowartist pentru o vară glowy


tratamente cosmetice de vara

Lunile de vară sunt uimitoare - zilele sunt mai lungi, soarele strălucește, vremea este caldă și mulți oameni își iau ceva timp liber pentru odihnă și relaxare. Cu toate acestea, când vine vorba de pielea ta, vara poate fi cea mai dură perioadă dintre toate. Dacă este lăsată neprotejată, pielea poate fi expusă la niveluri ridicate de raze UV care o deteriorează și provoacă îmbătrânirea prematură. De asemenea, căldura usucă adesea pielea și o face să fie deshidratată.


Ești pregătit pentru o față proaspătă pentru sezonul cald? Haideți să vă trezim tenul și să recăpătăm o strălucire frumoasă, naturală, cu tratamente faciale de întinerire.


Iată cele mai bune tratamente faciale pentru vară:


Oxigenul hiperbaric:

De obicei, tratamentul de oxigenare a pielii implică mai multe etape – curățarea pielii, exfolierea, hidratarea și hrănirea. În timpul etapei de hrănire, o mașină specială este utilizată pentru a pulveriza oxigen sub presiune în piele. Oxigenul ridică nivelul de oxigen din celulele pielii și îmbunătățește fluxul de oxigen din capilarele subcutanate la suprafața pielii. Această circulație îmbunătățită întinerește pielea și încetinește îmbătrânirea pielii. De obicei, oxigenul este combinat cu extracte din plante, vitamine, minerale etc. Oxigenul ajută aceste extracte hrănitoare să pătrundă în celulele pielii și, prin urmare, îmbunătățește dramatic eficacitatea acestora. Tratamentul a devenit foarte popular și a fost folosit de celebrități de top precum Jennifer Lopez, Katie Perry, Megan Fox, Jennifer Anniston, Brad Pitt, Kate Moss, Nicole Kidman, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Madonna și Gwyneth Paltrow.

Hydrabeauty:

Acest sistem de ingrijire a pielii combina 3 tehnologii - microdermabraziune cu diamante, hidrodermabraziune si mezoporatie. Exfoliaza, infuzeaza și introduce ingrediente active în tegument, rezultatul fiind o piele curată, ce radiază de frumusețe.

tratamente cosmetice de vara

Ingrediente cosmetice recomandate în timpul verii:


- Vitamina C: Cercetările au arătat că vitamina C joacă un rol critic în întinerirea, protecția și repararea pielii. Ajută la crearea de colagen nou și ajută pielea să arate mai fermă și mai plină. Este, de asemenea, un antioxidant puternic care neutralizează radicalii liberi. Radicalii liberi se formează ca urmare a factorilor extrinseci, cum ar fi supraexpunerea la razele UV sau poluarea, și provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, vitamina are proprietăți antiinflamatorii și ajută pielea să se repare.

- Vitamina E: Este un antioxidant puternic care ajută pielea să se protejeze împotriva poluării, stresului, fumului, alimentelor nesănătoase și multe altele. Pielea conține mai multă vitamină E decât orice alt nutrient, ceea ce subliniază rolul său cheie în hrănirea și protejarea pielii.

- Acid hialuronic: Acidul hialuronic este utilizat în principal pentru a hidrata pielea și pentru a preveni uscarea acesteia. Ajută pielea să mențină un aspect suplu și reduce formarea liniilor fine și a ridurilor. Mai multe studii au arătat că ajută, de asemenea, pielea să pară mai netedă.

Carti de citit in perioada de vara

Cărți de citit în perioada de vară:


Acolo unde cântă racii de Delia Owens: Cauți o carte bună de citit în vacanță în care să descoperi o poveste de supraviețuire, o subtilă poveste de dragoste, din care să nu lipsească misterul și crima, dar nici detaliile despre natură? Nu e o combinație ușor de întâlnit, dar Acolo unde cântă racii întrunește cerințele. Kya Clark este o fetiță abandonată de familie și societate, care își trăiește viața în mijlocul naturii încă de la de la cinci ani. O protagonistă puternică, care în ciuda vieții sale marcate de pierdere, singurătate, deznădejde și prejudecăți, îți dezvăluie lucruri importante despre speranță, maturitate și curaj


Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău de Fredrik Backman: Fiecare copil de șapte ani merită un supererou. Pentru Elsa, acesta este bunica sa, singura ei prietenă, unicul om care o înțelege. Bunica realizează un univers doar pentru ea, un univers de basm în care se regăsesc cele mai încântătoare personaje. Aventurile lor în această lume imaginată te vor face să râzi, să plângi și îți vor dezvălui o multitudine de posibilități sub care oamenii pot viețui, cu diferențe și asemănări. O lectură ideală de vacanță pentru cititori de toate vârstele.


Cât timp înfloresc lâmâii de Zoulfa Katouh: „Cum îi supraviețuiești durerii? Cât timp înfloresc lâmâii, speranța nu va muri niciodată… Am pus mâna pe această carte și mi-a fost imposibil să mă despart de ea. Zoulfa Katouh scrie o poveste prin care trăiești organic, cu mintea și cu inima, revoluția care a început în Siria în 2011 și continuă și în zilele noastre. Însă puritatea primei iubiri are forța să dizolve chiar și ororile războiului. Am plâns de durere, de furie, și într-un final, de bucurie, pentru că, dincolo de tragedii, de suferință este o carte a speranței, a iubirii care strălucește chiar și în culmile disperării. Războiul e devastator. Dar această poveste e devastator de frumoasă. Lectura ei va lasa urme adânci în interiorul tău și dorința supremă de a lăsa, în exteriorul tău, o lume mai bună.” - Mihai Morar

Parfumuri de vara

Parfumuri de vară


1. Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense

Parfumul debutează cu tonuri radiante și fresh de lămâie, combinate cu aroma de măr verde Granny Smith. După evaporarea tonurilor de vârf, înfloresc acorduri elegante de gălbenele, completate de intensitatea iasomiei. Finalul seducător aparține combinației de lemn ambrat cu mosc prețios.

2. Miss Dior: În 1947, Miss Dior s-a născut dintr-un impuls neabătut de a readuce farmecul în viața femeilor și de a le face să aprecieze din nou culorile vibrante ale dragostei. După o perioadă, acest parfum era sinonim pentru Christian Dior cu fericirea regăsită, cu poezia și armonia. Miss Dior intriga, entuziasmează și ne invită să ne bucurăm de dragoste și de toată frumusețea lumii.

Caracterul său reprezintă o sursă de inspirație, iar noul parfum Miss Dior, ca un ecou, este asemeni unui „millefiori” olfactiv. Peste o inimă catifelată și delicios de onctuoasă domnește Trandafirul centifolia, cu notele sale dulci ca mierea și piperate. Trandafirul este brodat cu note proaspete de Lăcrămioară, cu un acord de Bujor cu aromă de caisă, precum și cu note pudrate de Iris. Miss Dior se construiește, astfel, în jurul unui buchet elegant și uimitor – ca un „millefiori” cu nenumărate flori în culori infinite. La bază, compoziția este învăluită în blândețea notelor delicate de lemn.


Salonul Glowartist îți dorește să ai o vară glowy!


Post: Blog2_Post
bottom of page