top of page

Sugaring la bărbați? De ce nu?

Actualizată în: 21 apr.

Am pregătit acest articol special pentru bărbații care ezită să încerce epilarea cu zahăr.

În acest articol dorim să vă oferim câteva informații despre avantajele sugaringului,  de ce să alegeți epilarea cu zahăr și care sunt avantajele acestei proceduri.


Sugaring la bărbați

Sugaring-ul este o opțiune excelentă și pentru bărbați în ceea ce privește îndepărtarea părului de pe diferite zone ale corpului. Multe dintre avantajele sugaring-ului se aplică și în cazul bărbaților, iar această tehnică poate fi folosită pentru îndepărtarea părului de pe piept, spate, abdomen, axile.


5 Motive pentru care Sugaring-ul poate fi o alegere bună pentru bărbați:


1. Durere redusă

Pasta de zahăr aplicată în procesul de sugaring este mai puțin agresivă față de piele și poate fi mai puțin dureroasă decât alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară.


2. Rezutate durabile

Sugaring-ul poate oferi rezultate mai durabile decât alte metode de îndepărtare a părului.


3. Ingrediente naturale

Pasta de zahăr folosită în sugaring este făcută în principal din zahăr și apă, ceea ce o face o opțiune mai naturală și mai puțin susceptibilă să provoace iritații sau reacții alergice.


4. Potrivit pentru pielea sensibilă

Datorită ingredientelor naturale și a procesului mai blând, sugaring-ul este adesea considerat potrivit și pentru bărbații cu pielea sensibilă sau predispusă la iritații.


5. Eficient pentru diferite zone ale corpului

Sugaring-ul poate fi utilizat pentru îndepărtarea părului de pe mai multe zone ale corpului, inclusiv piept, spate, abdomen, axile, oferind o soluție completă de îndepărtare a părului.


Sugaring la bărbați

Indiferent de zona corpului pentru care optează un bărbat să folosească sugaring-ul, este important să urmeze instrucțiunile corecte pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a minimiza riscul de iritații sau alte complicații. De asemenea, consultarea unui profesionist în îndepărtarea părului poate oferi sfaturi și recomandări personalizate în funcție de nevoile individuale.


Pentru detalii și programări la Salonul Glowartist ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 338 522 sau pe paginile noastre de socializare. Vă așteptăm cu drag la o sedință de sugaring! Cu siguranță nu vei regreta.


Tarifele noastre pentru SUGARING / EPILARE CU ZAHAR


Gambe - 55 lei; Picior lung - 85 lei; Brațe - 45 lei /Picior sus  45 lei; Axilă - 30 lei; Mustață - 20 lei; Piept bărbați -20 lei; Abdomen bărbați - 30 lei; Spate parțial/total bărbați - 35/50 lei; Inghinal femei - 60 lei; Pachet total (mustață, axila, brațe, inghinal, picior scurt/picior lung) - 185 lei cu picior scurt / 200lei cu picior lung.


44 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page